expert it service oradea sigla
Expertul tau in IT !
Home SERVICII IT WEB DESIGN SERVICII BIROTICA PRETURI CONTACT calendare personalizate, personalizare calendare

Servicii de birotica si papetarie, video si Tur Virtual 3600

   Serviciile pe care firma noastra vi le ofera sunt ridicate la cele mai inalte standarde pentru a va satisface cele mai mari pretentii. Mai jos aveti lista de servicii cu care venim in intampinarea dumneavoastra.

Calendare personalizate modele standard sau atipice

Invitatii la diferite evenimente

Carti de vizita

Ecusoane

Imprimare/ personalizare multimedia CD, DVD, MiniCD, BluRay, Bizcard

Liste meniuri restaurante

Indosariere, spiralare

Laminare, plastifiere la cald

Transfer video VHS, VHS-C, Hi8, MiniDV, DvCam, HDV

Coli cu antet

Printare, listare laser sau InkJet color sau AN

Tur virual 3600 panoramic

Calendar mare si mediu de perete 33x48 cm si 21x30 cm Calendar de birou triptic 1 fila 15x30 cm Calendar de birou triptic 13 file 15x15 cm Calendar de buzunar 7x9.5 cm
invitatii nunta, invitatii botez, invitatii
Invitatii de nunta format 15x10 cm Suport - carton foto lucios 200-250gr/mp, alb             - Mat, 200 g/mp, alb embrosat vertical, orizontal, sau div mod.             - Mat, 250 g/mp, alb simplu (fara model)             - Mat, 350 g/mp, alb simplu (fara model)
carti de vizita
Carti de vizita 5x9 cm alb-negru sau color Suport: Carton de 160 gr/mp+folia de melamina x2     Carton 200 gr/mp     Carton embrosat sau diferite modele si texturi     Rotunjire colturi sau colturi la 90 de grade
ecuson, ecusoane
Ecusoane cu snur sau clips       Ecusoanele sau legitimatiile sunt unul din elementele nelipsite in cadrul oricarei comapanii sau cu atat mai mult cu ocazii speciale (targuri, expozitii, prezentari, team-building). Acestea vin intr-o gama foarte variata, si alegerea unui tip anume de ecuson se realizeaza in functie de necesitati si buget.
personalizare cd, personalizare dvd, personalizare multimedia
Personalizare CD, DVD, BluRay, MiniCD, BizCard       Tiparire digitala color de inalta performanta direct pe suprafata discului       Inscriptionare LASER direct pe suprafata discului tip LightScribe AN.
lista meniu
Lista de meniu se poate realiza orice tip pentru restaurante, fast foods, sau pizzerii, acestea fiind incorporate in coperti special realizate pentru meniuri de localuri cu un numar mai mare de o pagina si pentru uz intensiv, avand grafica specificata de client sau realizata de catre noi GRATUIT. Realizam si meniuri pentru diferite ocazii speciale.
spiralare, indosariere laminare, plastifiere, infoliere
Laminarea sau plastifierea la cald reprezinta acoperirea documentelor cu un strat de plastic protector. Acest procedeu se poate face pentru o fata sau pentru amandoua cu diferite coli de melamina de diferite grosimi. Laminarea este recomandata pentru protejarea documentelor expuse in spatii deschise; protejarea documentelor foarte des folosite sau inmanate spre consultare altor persoane; Laminarea se poate face mai multor formate: A4 si mai mici.
Transferul video analog to digital reprezinta copierea intregului material care se afla pe unul dintre formatele analog modele vechi, respectiv casete video VHS, Hi8, MiniDV, DvCam sau HDv pe suport modern digital DVD sau BluRay. Materialul video transferat va avea cel putin aceeasi calitate ca si cea a materialului original. La cerere aceasta se poate imbunatati.
coli cu antet,foi cu antet
Colile cu antet intra in contact direct cu potentialii clienti sau cu partenerii de afaceri, asadar trebuie sa aiba un aspect impecabil. Cu un design inspirat si cu o tiparitura de calitate puteti evidentia imaginea companiei dvs. Puteti folosi coli cu antet pentru a reduce costurile cu printarea color: puteti printa facturi fiscale, plicuri personalizate, diverse oferte si prezentari sau orice document ce intra in contact cu clientii sau partenrii dvs.
printare,imprimare
Printarea alb-negru sau color se realizeaza pe imprimante InkJet si Laser color. Datorita programelor software pe care le folosit, putem imprima de pe aproape orice tip de suport, respectiv: Corel Draw/ Photo-Paint, Adobe Photoshop/ Illustrator, Microsoft Word, Microsoft PowerPoint / Excel , TIFF, HTML, JPEG, PDF, OpenOffice, etc.
Spiralarea se face cu spirale din plastic cu latimea de 6,8,10,12 sau 14 mm; perforarea si aplicarea spiralei din plastic facandu-se cu un aparat special care pe o suprafata de 30 cm (tip A4) efectueaza un numar de 21 de orificii drepunghiulare cu dimensiunea de 3x14 mm/ orificiu. Totodata se mai pot realiza perforari in forma cilindrica in numar de 4 pe o distanta de 30 cm. Distanta intre marginea colii si orificii este de 3, respectiv 8 mm.
Toate preturile pentru aceste servicii se regasesc pe pagina PRETURI sau dand un click aici.
Tur virtual panoramic 3600 se realizeaza cu un echipament special si repre- zinta simularea unei locatii reale in format digital cu posibilitatea navigarii evective in acea locatie. Panoramele virtuale se pot realiz atat unor spatii inchise cat si unor locatii deschise cu obligativitatea ca in aceste spatii sa nu existe miscare.
panorame virtuale,tur virtual,panorame Designed by www.ExpertItService.ro™ Oradea 2008 - all rights reserved
Click pe imagine pentru a deschide
SERVICII BIROTICA