expert it service oradea sigla
Expertul tau in IT !
Home SERVICII IT WEB DESIGN SERVICII BIROTICA PRETURI CONTACT

Externalizare IT (Outsourcing IT Administration)

      Externalizare IT (IT Outsourcing) inseamna colaborarea cu o companie care sa asigure functiile ce in mod normal sunt realizate de un angajat in cazul unei companii mici sau de un department IT propriu, in cazul unei companii mai mari. Prin Externalizare IT beneficiati de toata gama noastra de servicii it: Helpdesk, Mentenanta IT, Consultanta IT, Reparatii IT, Gazduire si Promovare Site, toate integrate intr-un pachet complet personalizabil si adaptat cerintelor dvs.      Cu ce va ajuta pe dvs ca firma acest sistem de externalizare pe care vi-l punem la dispozitie...?
FINANCIAR - beneficiile financiare pe care vi le aduce acest sistem sunt mult mai mari decat modalitatea prin care angajati o persoana sau un departament structurat IT pentru a va mentine functionala infrastructura IT a firmei dvs. La noi puteti apela doar atunci cand aveti nevoie si aveti costurile muuuult mai reduse. Nu sunteti obligat sa oferiti un salariu lunar, nu trebuie sa platiti traininguri de specialitate pentru angajatul IT, nu trebuie sa va faceti griji legate de rulajul de personal. RESPONSABILITATE - Externalizand infrastructura IT de care beneficiarti, responsabilitatea dvs legata de functionalitatea sistemului devine nula, asadar aveti mai mult timp pentru dezvoltarea firmei pe care o detineti. Noi raspundem contractual pentru ceea ce facem, dvs avand posibilitatea de a controla mult mai exact rezultatele pe care le primiti. CONFIDENTIALITATE - Noi, fata de un angajat IT al companiei dvs, avem, pe baza de contract, responsabilitatea de confidentialitate a datelor companiei in timpul contractului si dupa rezilierea acestuia. Se cunoaste prea bine situatia in care multe companii au avut probleme financiare datorate scurgerii de informatii secrete ale companiei, altor companii din acelasi domeniu. PROFESIONALISM - Beneficiati de experienta si cunostintele unei echipe de IT-isti cu costuri mai reduse decat pentru un angajat. OPTIMIZARE - Va oferim consultanta in achizitionarea echipamentelor de care aveti nevoie. Tinand cont ca nu ne ocupam de comercializarea echipamentelor, puteti fi convinsi ca va vom oferi cea mai buna solutie la cele mai mici costuri in achizitionarea echipamentelor pentru o functionalitate sporita.

Servicii IT pe care firma noastra le ofera:

         - Reparatii Calculatoare

         - Service Laptop

         - Mentenanta

         - Administrare

         - Configurare

         - Externalizare

         - Asistenta si consultanta IT remote sau telefonic

         - Instalare sisteme

         - Optimizare

         - Devirusare

         - Backup date si recuperare date

         - Diagnosticare

         - Retele cablate sau wireless (Cablare structurata)

         - Instalare periferice

         - Administrare servere

         - Configurare si Administrare Baza de Date

         - Web Design si Optimizare SEO (Google, Bing, Yahoo, Ask)

ask bing google Webdesign yahoo Cum puteti beneficia de Externalizare IT?    Nimic mai simplu si mai comod. Contactati-ne utilizand una dintre metodele de comunicare existente pe site si veti beneficia de suportul nostru, propunandu-va o oferta personalizata in functie de necesitatile firmei dvs. Preturile le regasiti in pagina de PRETURI.
    Firma noastra ofera posibilitatea de externalizare a serviciilor IT pe baza de abonament/ contract, aceasta modalitate avand beneficii considerabile in ceea ce privesc costurile de intretinere si promptitudinea in cazuri de urgenta si nu numai. Bineinteles daca nu se doreste semnarea unui contract pe baza de abonament, serviciile IT care noi le prestam se pot executa si doar pe baza de comanda ferma dar preturile acestor servicii fiind cu 30% mai mari decat cele percepute in cazul semnarii unui contract pe baza de abonament.      Asadar va exemplificam cateva dintre beneficiile unui abonament inafara costurilor scazute: - raspuns in maxim 24 de ore - deplasari gratuite la sediul companiei dvs (in functie de tipul contractului) - in caz de urgenta conectare Remote-control in maxim 1 ora - mentinerea echipamentelor intr-o stare de functionare optima - consultanta in achizitionarea de proframe software sau dispozitive hardware - asigurarea integritatii datelor prin proiectarea si intretinerea sistemului de   backup automat.
Designed by www.ExpertItService.ro™ Oradea 2008 - all rights reserved SERVICII IT